WWF România își propune să construiască un viitor în care oamenii să trăiască în armonie cu natura. Astfel, prin intermediul programului Climate Heroes: Youth Voices for Future, Interact Iași s-a alăturat inițiativei organizând un eveniment de conștientizare referitor la colectarea selectivă.
Evenimentul a avut în vedere un workshop care a avut loc pe 6 Martie, la ora 12:30. În cadrul său au dezvoltate abilitățile de erou al climei,  participanții conectându-se atât cu participanții, cât și cu natura. Au avut parte de activități interactive, un moment de schimb de informații și unul creativ. Au beneficiat de bunuri de la producătorii noștri sustenabili precum ONO*despachetărie, Eco Băcănia Happy Copou și Green Go! Prin intermediul acestuia susținem Asociația Mai Bine, sustenabilă din punct de vedere ecologic și echitabilă din punct de vedere social.
De asemenea, în cadrul evenimentului ”We can do it!” s-a desfășurat u  concert caritabil, găzduit de cafeneaua ”Chez les amis” pe 12 martie.
începând de la ora 17:00. Acesta a avut în vedere promovarea talentelor tinere, fiind trupe excepționale precum Alt lut, Atom de carbon, Ielele și el și Kröm. Concertul vizează și strângerea de donații pentru victimele din Ucraina, susținând proiectul ce are loc în cadrul cluburilor Interact din Iași.