A trecut evenimentul, dar nu și amintirile. Promenada Inimilor ne-a lăsat cu încântare și bună dispoziție (poate și cu puțin mai multă sănătate) și am vrea să împărtășim această bucurie.

Multumim, Zenith, pentru că și în acest an ați fost alături de noi!
„Urmează-ți inima’ este un îndemn pe care l-am auzit cu toții de multe ori. La Zenyth punem în practică acest îndemn și, în tot ce facem, inima ne este călăuză. Am ales să susținem Promenada Inimilor încă de acum 3 ani și să ne respectăm promisiunea pe care am făcut-o la începutul începuturilor: promovarea educației pentru sănătate. Zenyth nu doar că oferă produse premium pentru îngrijirea sănătății inimii, ci se implică din toată inima în acțiuni de educare a publicului larg.”
🔸(Licsandru Georgeta, Marketing Manager al Companiei Zenyth Pharmaceuticals)

Mulțumim, Caravana cu Medici pentru lecțiile de prim ajutor oferite benevol pietonilor. Atât copiii, cât și adulții au fost curioși să afle câteva curiozități în plus despre salvarea vieții unui om.
„Sâmbătă, alături de colega mea din cadrul departamentului de educație pentru sănătate, Caravana cu Medici Iași, am avut parte de o activitate foarte frumoasă, la inițiativa celor de la Rotary. Am explicat pietonilor lucruri importante despre primul ajutor și manevrele de resuscitare, iar cel mai mult ne-a bucurat curiozitatea și sinceritatea din ochii copiilor, atât de dornici de a afla informații. Mulțumim asociației Rotary pentru invitație!”
🔸(Eliza Mititelu, membru al Asociatiei Caravana cu Medici)

Mulțumim, Poliția Locală Iași, pentru prezență și ajutor, pentru mânuirea traficului intens pe alocuri și pentru grija acordată oamenilor prezenți.