Ne place să îndrăznim mai mult!

 

 

 

Magia Baloanelor

A III-a editie a Festivalului Magia Baloanelor a avut loc la Razboieni, Iași, în weekendul 18-20 mai 2018 și a fost organizat în parteneriat cu Primăria Comunei Ion Neculce, Consiliul Județean Iași și Aeroclubul României. Organizatorii au fost alături de Rotary Club Iași în acțiunea de fundraising, dedicându-se o zonă pentru strângerea donațiilor care să aducă zâmbetul pe buzele copiilor de la Centrul de Zi Gănești, copii cu o situație familială precară.

 

Promenada inimilor

Clubul Rotary Iași împreună cu Clubul Rotaract Iași, Clubul Interact Iași, Clubul Rotary Curtea Domnească, Clubul Rotary Junimea, Clubul Rotary Iași 2000, Clubul Rotary Copou și Forumul Național de Prevenție au continuat Programul „Promenada Inimilor” și în 2018, cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii. 

 

 

 

La Muzeul Iluziilor

Clubul Rotary Iași a avut în data de 31.01.2018 invitați câțiva copii de la Școala gimnazială Bodești. Cu ajutorul colegei Ioana Gamen și a colegului Dan Colțea (Rotary Cluj-Napoca) am avut posibilitatea să îi ducem să viziteze Muzeul Iluziilor Iași. Distracția maximă nu a putut fi prinsă de fotografii… După vizita de la Muzeul Iluziilor am fost invitați de Președintele Rotary Iași, Petru Frăsilă, la un prânz pregătit de Bellaria Hotel.

 

 

Acțiuni de Crăciun

Tradiția nu a fost schimbată, ci îmbogățită, astfel că pe lângă copiii de la Spital Pașcanu și cei de la Familia Nostra, anul acesta am fost cu cadouri și la copiii de la Centrul de zi Gănești, cei de la Spiridușii Veseli de la Poieni și la câteva familii din satul Bodești.

 

 

Susține proiectele Clubului Rotary Iași!