„Copiii care citesc sunt adulți care gândesc”-Acesta este motivul pentru care Clubul Interact Iași a adus la viață proiectul „O cafea pentru o carte”, ce vizează strângerea donațiilor sub formă de cărți pentru elevii Școlii Gimnaziale Domnița nr.1 din satul Domnița.
Alături de cei de la cafeneaua Fika (Piața Unirii nr.7) au putut oferi donatorilor câte o cafea în schimbul unui pachet de cărți, fără să conteze mărimea acestuia, cu mențiunea că numărul cafelelor a fost limitat. Le-au  recomand celor care participaseră la promoție să posteze pe Story-ul de pe Instagram sau Facebook o poză din cafenea cu tag-ul Fika Iași. De asemenea, cafeaua nu a fost o cerință obligatorie, cei care au dorit să contribuie la sprijinirea acestor copii au avut posibilitatea să o facă și fără să o servească sau solicite. Donațiile au fost deschise  în perioada 12-18 martie, în intervalul orar 08-22.
Ce se putea dona? Cărți de orice fel, romane, enciclopedii, beletristică, povești, literatură pentru școală etc. pentru copiii de 7-14 ani.