Arta reprezentă un mijloc prin care noi putem transmite sentimente și trăiri, un limbaj universal si totodata un punct de plecare pentru mulți artiști la început de drum. Așa a apărut ideea proiectului „Meet me through my art”, adresat nu numai artiștilor, ci tuturor iubitorilor de frumos, prin intermediul căruia Clubul Interact Iași a ajutat copiii de la Liceul Special „Vasile Pavelcu” și promovarea artiștilor și arta ca mijloc de exprimare.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Creativității (21 Aprilie)  au procurat materiale de papetărie pentru elevii de la Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu”. Donația a fost menită să faciliteze exprimarea acestora in special prin intermediul artei, majoritatea suferind de deficiente de auz sau de comunicare. Una dintre singurele modalități prin care ei pot comunica cu ceilalți este arta, un limbaj comun care nu necesita cuvinte, dar vorbește cât pentru 100.

Cei care au participat la eveniment s-au cunoscut schimbând, prin tragere la sorți, cadouri ce pot conține: fotografii, tablouri, etc. (un produs de artă realizat de ei), iar cei care doreau să să cânte au avut posibilitatea de a urca pe scenă. Unul dintre lucrurile urmărite de membrii Clubului Interact Iași a fost  să creeze un mediu propice pentru artiști, să se cunoască intre ei, să discute despre pasiunile lor, viziunea asupra viitorului pe plan artistic sau cum și-au descoperit plăcerea pentru artă. Participanții au avut o experiența de neuitat, dat fiind faptul că au avut oportunitatea de a discuta deschis despre ceea ce ii face pe ei fericiți, cu alte persoane care împărtășesc aceeași pasiune, sau chiar se pot regăsi prin intermediul artei.