Pe 7 aprilie este sărbătorită ZIUA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII, iar  Clubul Interact Iași, afiliat Rotaract Iași și Rotary Iași, au organizat un WEBINAR,dedicat oamenilor pasionați de alimentația sănătoasă, in cadrul caruia au fost 2 invitați:
1. O intalnire a fost  legată de sănătatea mintală, în care doamna psiholog Ioana Monica Ciolan a vorbit despre încrederea în sine, stresul și cum îl depășim, prieten cel mai bun cu un părinte și anorexia;
2. Iar în cea de a doua intalnire s-a discutat despre nutritie impreuna cu Sebastian Catană, nutritionistul-dietetician din spatele meselor de la SSF și colaborator SmartFit Studio Timișoara, și au abordat subiecte precum:
● Diferenta dintre informații și● opinii
Importanta alimentatiei
● Cum sa mananci sanatos?

❏ Ce este un Webinar: Webinarul este de fapt un seminar realizat online și este utilizat de către organizații sau persoane pentru a transmite un mesaj sau o informație către o audiență largă. Avantajul unui webinar este că oricine poate participa la conferința, indiferent de locația geografică.
❏ Cui s-a adresat Webinarul HEALTH-WEB: Elevilor de liceu, care sunt în căutarea unui nou stil de viata sau a unor sfaturi pentru o alimentatie mai buna; care-și doresc sa depaseasca niște perioade ale adolescenței, cum ar fi stresul sau anorexia, dar nu pot fără ajutor unui specialist.
❏ De ce a avut succes acest l Webinar: au avut ca invitați specialisti in domenii, de la care cu siguranța au putea învăța cate ceva; participarea la webinar a fost gratuită și nu a existat o limitare a numărului de locuri
❏ Cand a avut loc: Miercuri, 7 aprilie, nutritie 18:00 – 19:30; sanatatea mintala 14:00 – 15:30;
❏ Unde: Pe platforma ZOOM;
❏ Cu cine: Doamna psiholog Ioana Monica Ciolan, Nutritionistul-dietetician Sebastian Catană.