Prețuim arta în toate formele ei! Elysium își dorește să aducă împreună tinerii artiști ai Iașului!

Pe data de 10 aprilie, începând cu ora 15:30, poezia, muzica și pictura ne vor încânta la Arté Cafe. Invităm toți artiștii doritori să ia parte la acest eveniment!

Galeria de artă din cadrul proiectului nostru va fi constituită din lucrarile celor care se vor înscrie în formularul din bio! Cei care își vor expune lucrările în cadrul proiectului Elysium, vor primi aprecierile cluburilor Interact și Rotary Iași printr-o diplomă de mulțumire.

Recitalul de poezie va fi constituit din poeziile proprii (dar și cele preluate de la alți autori) pe care tinerii din public vor dori să le recite!

Îi invităm, de asemenea, pe muzicienii care doresc să își împărtășească creațiile muzicale, dar și să interpreteze melodii cunoscute în fața publicului.

Totuși, cei care vor interpreta muzica proprie sau vor recita poezie proprie, vor intra într-o tombolă, unde vor avea ocazia să câștige bilete la Teatrul Național Iași!

Este recomandată înscrierea tuturor artiștilor, dar și a persoanelor din public, pe baza formularului!
https://forms.gle/guL3bWrembmFywJ37
Donația minimă va fi de 15 lei, bani ce vor fi donați catre RiseOUT pentru a fi folosiți în folosul refugiaților ucraineni.

Nu rata ocazia, împărtășește-ți arta alături de Interact Iași!