Transformăm comunități

Luăm măsuri la nivel local și la nivel global. În fiecare zi, membrii noștri își folosesc pasiunea, integritatea și inteligența în realizarea proiectelor care au un impact durabil.

Rezolvăm probleme

Nu există o provocare prea mare pentru noi. De mai mult de 110 ani, am legat culturi și am conectat continente pentru a promova pacea, pentru a lupta impotriva analfabetismului, sărăciei și bolii.

Conectăm oamenii

Rotary unește mai mult de 1 milion de oameni. Împreună, construim o lume în care oamenii se unesc și iau măsuri pentru a crea o schimbare de durată.

Cine suntem

Rotary este o rețea globală de 1,2 milioane de prieteni, lideri și oameni îndreptați spre rezolvarea problemelor, persoane care văd o lume în care oamenii se unesc și iau măsuri pentru a crea schimbări de durată –  pe tot globul, în comunitățile noastre și în noi înșine.

Rezolvarea problemelor reale presupune un angajament și o viziune reală. De mai bine de 110 ani, oamenii de acțiune ai Rotary și-au folosit pasiunea, energia și inteligența pentru a acționa în privința proiectelor durabile. 

De la alfabetizare și pace până la apă și sănătate, ne străduim mereu să îmbunătățim lumea noastră și rămânem angajați până la capăt.

Misiunea noastră

Oferim servicii, promovăm integritatea, bunăvoința și pacea în lume.

Suntem oameni de actiune. Conectăm oameni pasionați cu perspective diverse pentru a face schimb de idei și pentru de a lua măsuri pentru a schimba lumea.

Colaborăm cu liderii comunității care doresc să lucreze la proiecte care au un impact real și durabil asupra vieții oamenilor.
Suntem îndreptați spre rezolvarea problemelor. Împreună, aplicăm experiența noastră profesională și angajamentul personal de a aborda problemele cele mai persistente ale comunităților noastre. 

Ce facem

Membrii Rotary cred în responsabilitatea comună de a lua măsuri în privința problemelor cele mai persistente din lume. Cluburile noastre de 35.000+ lucrează împreună pentru a:

Promova pacea;

Combate boli;

Asigura apă curată, salubritate și igienă;

Salva mamele și copiii;

Sprijini educația;

Crește economiile locale.

Ce este diferit

Vedem diferit:

Perspectiva noastră multidisciplinară ne ajută să vedem provocări în moduri unice.

Credem diferit:

Aplicăm conducerea și expertiza în problemele sociale – și găsim soluții unice.

Acționăm în mod responsabil:

Pasiunea și perseverența noastră creează schimbări de durată.

Facem o diferență acasă și în întreaga lume: Membrii noștri pot fi găsiți în comunitatea dvs. și pe tot globul.

Susține proiectele Clubului Rotary Iași!