Centrul de zi Gănești este deja un loc în care membrii clubului Rotary Iași se întorc cu drag la reîntâlnirea cu acești copii ce au nevoie de sprijin.

În număr de 28 și făcând parte din 10 familii distincte, copiii au primit in avans vizita spiridușilor lui Moș Crăciun, care a auzit că au fost cuminți și a încercat să le aducă câteva clipe de bucurie.

Pentru că nu au televiziune prin cablu la Centru…si pentru că sunt copii si iubesc desenele animate, Moșul le-a trimis un televizor FullHD, cu diagonal de 101” pentru ca momentele pe care le petrec în sala de lectură, după ce își fac temele, să le fie înveselite de eroii preferați.

Totodată au primit multe dulciuri care să-i introducă in atmosfera Sărbătorilor, iar fiecare familie a primit cu sprijinul clubului Rotaract Iași alimente de bază, din care să-și pregătească cina de Crăciun. Alimentele au fost donate de ieșeni mărinimoși în cadrul acțiunii “Dăruiește un zâmbet” de la Selgros Iași, ce s-a desfășurat in perioada 9-11 decembrie 2016, ocazie cu care s-au strâns peste 800 kg de alimente ce au fost apoi dăruite oamenilor ce au nevoie de ele.

Mulțumim prietenilor noștri de la Quatro Grup Distribution – Stefan Popa, pentru generozitatea cu care au acceptat să fie alături de noi și tuturor membrilor cluburilor noastre Rotary Iași și Rotaract Iași.

Amintiri